Home / Waarde domeinnaam

Waarde domeinnaam

waarde-domeinnaamDe waarde van een domeinnaam wordt bepaald door onderstaande voorwaarden:

Welke spontane bezoekers komen op een domeinnaam af?

Algemene of bekende namen van bedrijven zullen al snel spontane bezoekers opleveren die in de betreffende producten, diensten of bedrijven geinteresseerd zijn.
Deze spontane bezoekers zijn blijkbaar doelgericht naar iets op zoek, en hebben daartoe bewust uw domeinnaam ingetikt. Een unieke kans op nieuwe klanten!

Meer kansen op hogere posities in zoekmachines

Natuurlijk wilt u gevonden worden als potentiele klanten bepaalde trefwoorden intikken in zoekmachines zoals Google, Yahoo, Ilse, enz. De volgorde van de zoekresultaten worden bepaald door diverse factoren, waarbij de domeinnaam vaak een beslissende invloed heeft. De domeinnaam die overeen komt met het gezochte trefwoord zal een grote kans geven op een toppositie in de resultaten, dus veel extra klanten opleveren!

Kan de naam goed onthouden worden?

Een algemene productnaam zal als domeinnaam veel beter onthouden worden dan een bedrijfsnaam. Ook kan de naam veel eenvoudiger in een gesprek of telefonisch doorgegeven worden, zonder verwarring over de schrijfwijze.

Waarde neemt toe na gebruik

Als een domeinnaam gebruikt wordt zullen steeds meer mensen de naam gaan kennen. Ook zullen er vaak links naar de naam op websites voorkomen, of wordt de naam in andere publicaties genoemd. De naam wordt ‘bekend’, waardoor de waarde zal stijgen.

 

Top